Monday , April 29 2024

Rapid, primul succes pe teren strain

N echipa sucevean\ a spart ghinionul `n meciurile din deplasare, dup\ ce s-a impus, cu scorul de 1-0, `n fieful celor de la Aerostar Bac\u n unicul gol al `nt=lnirii a fost marcat de Pl\mad\, `n minutul 47, `n urma unei gafe a defensivei gazdelor n rapidi[tii au evoluat `nc\ din minutul 4 cu un juc\tor `n plus pe teren, dup\ eliminarea lui Radu, trimis `n tribune pentru o lovire cu cotul

Rapid Suceava a ob]inut prima victorie pe teren str\in din actuala edi]ie de campionat, dup\ ce s-a impus, vineri dup\ amiaz\, cu scorul de 1-0, pe terenul forma]iei Aerostar Bac\u, `ntr-un joc cont=nd pentru runda a XXIV-a din cadrul Ligii a III-a.
Intrat\ pe teren dup\ o serie n\ucitoare de opt `nfr=ngeri consecutive `n deplasare, echipa sucevean\ [i-a v\zut u[urat\ misiunea de a dobor= “aviatorii” `nc\ din minutul 4, c=nd Ovidiu Radu a primit direct cartona[ ro[u, `n urma unui cot `n plin\ figur\ aplicat lui Ghiviziu. Pe fondul superiorit\tii numerice, trupa preg\tit\ de Ioan Radu a for]at deschiderea scorului `nc\ din prima repriz\, dar [uturile lui Liutec sau Golofca nu [i-au atins ]inta [i cele dou\ forma]ii au intrat la pauz\ cu o remiz\ alb\.
Inevitabilul avea s\ se produc\ `n minutul 47, c=nd acela[i Golofca a centrat din partea dreapt\, defensiva b\c\uan\ a balb=it mingea `n fa]a por]ii [i nou-intratul Pl\mad\ [i-a trecut `n cont a treia reu[it\ stagional\, marc=nd golul victoriei cu o execu]ie din c=]iva metri. Restul reprizei secunde a fost gestionat\ perfect de c\tre “ceferi[ti”, care [i-au p\strat avantajul p=n\ la fluierul final, bif=nd astfel primul succes `n afara Areniului, dup\ aproape un an de secet\.
Rapid Suceava a evoluat `n urm\toarea formul\: Pascal – Ciurl\, Breniuc, Hrimuc, Sp\tar – Vaida, Dumitriu – Golofca, Ghiviziu, Zaremba – Liutec. Au mai intrat: Pl\mad\, P\[c\nu], Corban [i Olariu.

N Rezultatele etapei a XXIV-a:

FCM Bac\u – Petrotub Roman 2-0
O]elul II Gala]i – CSM Pa[cani 3-3
Aerostar Bac\u – Rapid Suceava 0-1
Ceahl\ul II Piatra Neam] – CSM Foc[ani 2-1
Cetatea Târgu Neam] – Politehnica Gala]i 3-0
FCM One[ti – CS Panciu 0-1
Luceaf\rul Mihai Eminescu [i ASC Bac\u au stat.

Aflat\ pe locul 8 `n clasamentul seriei, echipa sucevean\ va primi m=ine, cu `ncepere de la orele 18.00, pe stadionul Areni, vizita grup\rii Ceahl\ul II Piatra Neam]. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …