Rapid, preluat OFICIAL de Primăria Sectorului 1

reportersite
19 iulie 2017, 16:36

rapidPrimăria Sectorului 1 a primit, miercuri, dreptul de a folosi, până la licitația organizată pentru cedarea brandului Rapid, sigla, culorile și denumirea clubului din Giuleşti.

Mihai Florea, lichidatorul judiciar al FC Rapid, a dat detalii despre aceasta preluare. Astfel, „Azuga Waters și ANAF, principalii creditori ai FC Rapid, au fost de acord cu acest acord. Nu putem vorbi despre un împrumut lunar, ci de un acord pentru folosirea siglei, culorilor și denumirii până la licitație, care va avea loc în a doua jumătate a lunii septembrie”.

Suma pentru care Primăria ar prelua lunar dreptul de a folosi sigla, denumirea și culorile este de 5.000 de euro pe lună. „E o sumă cu care suntem de acord. În plus, ne bucură interesul. Vom vedea, până la licitație, care va fi suma de pornire, iar interesul ridicat nu poate decât să crească această bornă”, susține Florea.

De acum, oricine va câștiga licitația în afară de Primăria Sectorului 1 nu va avea dreptul să se înscrie în campionatul curent ca Rapid.

„Licitația se va desfășura după începerea campionatului. Astfel, dacă licitația nu va fi câștigată de Primăria Sectorului 1, eventualul câștigător va putea folosi brandul abia din sezonul 2018-19. Sau îl poate folosi din această toamnă dacă se va asocia cu Primăria Sectorului 1”, conchide Florea.