Saturday , April 20 2024

Mai rar așa ceva. Fotbalistul Rapidului Ștefan Pănoiu a obținut media 10 la Bacalaureat

Opt componenți ai clubului de fotbal Rapid București au susținut zilele trecute examenul de Bacalaureat. Toți au reușit să promoveze, iar Ștefan Pănoiu a obținut media 10, a anunțat formația pe rețelele de socializare.

”Băieții noștri ce au dat BAC-ul au demonstrat că la Rapid nu se pune accent numai pe fotbal, dar și pe școală și educație. Stefan Pănoiu, Rareș Ilie, Cristi Ignat, Erik Finica, Alex Gheorghe, Alex Despa, Antonio Dumitrescu și Vlad Ghineț au luat toți examenul de Bacalaureat. Mijlocașul nostru Ștefan Pănoiu a reușit o performanță importantă, luând Bacalaureatul cu media 10!”, a fost mesajul clubului bucureștean postat pe Facebook.

Conform HotNews, Ștefan Pănoiu a jucat 24 de meciuri în tricoul Rapidului, marcând de trei ori, la finalul unui sezon în care giuleștenii au promovat în primul eșalon fotbalistic românesc.

”Sunt foarte fericit, dar recunosc că nu m-am așteptat să am chiar 10 pe linie, deși m-am descurcat mereu bine la școală. Am dat la română, matematică și chimie anorganică. Dacă vrei cu adevărat să faci școală, poți și fiind fotbalist de performanță. Nu zic că a fost ușor, dar am învățat printre picături, după antrenamente și meciuri, a declarat Ștefan Pănoiu, pentru ProSport.

”Acum mă bucur că am scăpat și mă pot dedica fotbalului, asta mă interesează acum. Și părinții mei sunt foarte fericiți și probabil o să fac și o facultate, dar acum mă gândesc doar la fotbal”, a adăugat fotbalistul în vârstă de 18 ani.

 

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …