Friday , April 26 2024

Railex şi-a primit medaliile de campioană

Municipal (1)

Formaţia patronată de Ilie Lahman a câştigat al doilea titlu consecutiv în Campionatul Municipal de o manieră categorică, cu 18 victorii din tot atâtea posibile. Podiumul final a fost completat de Revine şi Sav-Com. Radu Tomescu (Railex) a ieşit golgheterul competiţiei, în vreme ce Andrei Munteanu (Sav-Com) a fost cel mai bun portar. Railex va participa la sfârşitul acestei săptămâni la turneul final de la Hunedoara

Railex şi-a primit marţi seară, într-un cadru festiv medaliile de campioană. Echipa patronată de Ilie Lahman a câştigat al doilea titlu consecutiv în Campionatul Municipal de minifotbal de o manieră categorică, cu 18 victorii din tot atâtea posibile şi un apetit ofensiv de invidiat, peste 6 goluri marcate pe meci. In ultima etapă de campionat, “alb-roşii” au câştigat la “masa verde”, scor 3-0, în faţa formaţiei Salvatorii Bucovina, exclusă din competiţie înainte de final.
Locul secund a fost adjudecat de cei de la Revine, formaţia condusă de Iliuţă Trandafir asigurându-şi medaliile de argint, după ce s-a impus în ultima etapă, cu scorul de 5-1, în faţa celor de la AGB Instal. “Alb-verzii” au marcat în acest meci prin Bijec (3), Ov. Ciobanu şi Cazacu, în vreme ce învişii au înscris golul de onoare prin Tiprigan.
Podiumul ediţiei 2012/2013 a Campionatului Municipal a fost completat de Sav-Com. Costicuţă şi compania au pus mâna pe medaliile de bronz, după ce au câştigat în runda finală, la loviturile de departajare, scor 5-4, în faţa celor de la Old Bucovina. La loviturile de departajare, “alb-albaştrii” au avut nervii mai tari, câştigând cu scorul de 3-2, după ce Macovei a tras peste poarta apărată de Munteanu.Municipal (2)

Rezultatele ultimei etape:

Salvatorii Bucovina – Railex 0-3
Palas Full Construct – Cosmin & Romfour 7-7 (12-11, d.p.)
Abenor Interim – Adistal 3-1
AGB Instal – Revine 1-5
Old Bucovina – Sav-Com 2-2 (4-5)

Pe lângă medalii, cupe şi diplome, organizatorii au acordat la final şi câteva premii speciale: Radu Tomescu (Railex) a ieşit pentru al doilea an consecutiv golgheterul competiţiei, cu 26 de goluri marcate în ultimul sezon, Andrei Munteanu (Sav-Com) a fost desemnat cel mai bun portar, Dan Haraga (Old Bucovina) a câştigat premiul de cel mai bun căpitan de echipă, Mircea Vezeteu (Adistal) a fost ales cel mai bun antrenor, Iliuţă Trandafir (Revine) – cel mai bun manager, Costicuţă Sidoriac (Sav-Com) – cel mai vulcanic manager, Gabriel Istrate (AGB Instal) – cel mai experimentat jucător, Ovidiu Bosancu (Railex) – jucătorul sezonului, în vreme ce Ionuş Boghiu (Abenor Interim), cu 13 goluri marcate, a fost desemnat cel mai bun stângaci.
Nu au fost omişi nici gazda campionatului, Mitică Prichici, patronul bazei sportive Ramiro, nici arbitrii Ghiţă Ignătescu şi Florin Bilouseac.

Clasamentul golgheterilor:

26 goluri: Radu Tomescu (Railex);
22 goluri: Marian Ungureanu (Old Bucovina);
21 goluri: Andrei Bijec (Revine)
18 goluri: Laurenţiu Berezoschi (Abenor Interim);
14 goluri: Andrei Aileni (Railex);
13 goluri: Edi Rîpă (Adistal), Sergiu Corban (Railex) şi Ionuş Boghiu (Abenor).

Railex îşi cunoaşte adversarii de la turneul final

In altă ordine de idei, campioana Railex va participa la finalul acestei săptămâni la turneul final al Campionatului Naţional, ediţia din acest an urmând să se desfăşoare la Hunedoara, în prezenţa a 20 de echipe din întreaga ţară. Conform tragerii la sorţi formaţia patronată de Ilie Lahman a fost repartizată în Grupa A, alături de Salamandra Zalău, CSD Deva, Phoenix Craiova şi Dolce Vita Târgu Jiu.

Programul echipei sucevene:

Mâine:
ora 09.00: Salamandra Zalău – Railex Suceava
ora 17.00: CSD Deva – Railex Suceava
Sâmbătă:
ora 09:00: Phoenix Craiova – Railex Suceava
ora 13.00: Railex Suceava – Dolce Vita Târgu Jiu

Railex Suceava va miza la turnul final pe următorul lot de jucători: Dănuţ Tipa, Nicolae Axinte, Ovidiu Livischi – portari, Florin Ailenei, Ovidiu Bosancu, Paul Bosancu, Sergiu Corban, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Andrei Aileni, Mihai Guriţă, Andrei Irimia, Ionel Nemeş,Marius Romaniuc şi Vlad Murariu, ultimul revenind după o accidentare mai veche. Delegat: Daniel Haraga.
Celelalte grupe sunt alcătuite din următoarele formaţii: Fortuna Buzău, Juventus Sibiu, Roş-Albaştrii Satu Mare, Pandurii Târgu Mureş, şi Dorally Mall Constanţa – Grupa B; Lis Affair Tomeşti Iaşi, Oz-Er Golden Boys Bacău, Euro Impact Roman, Oţelul Galaţi şi gazdele de la Phoenix Hunedoara – Grupa C; Mav Glissando Timişoara, AS Vispeşti Ploieşti, Smart Baia Mare, ABC United Bucureşti şi Old School Football Arad – Grupa D. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …