Friday , April 19 2024

Railex merge la turneul final al Cupei Prieteniei cu gândul la Rio

Railex [800x600]

In optimile de finală ale turneul final al Cupei Prieteniei de la Bacău, echipa patronată de Ilie Lahman întâlneşte astăzi, de la ora 19.00, formaţia FC Odobeşti Târgovişte. Patru hopuri au de trecut sucevenii pentru a merge la Rio de Janeiro

Railex Suceava are planuri mari pentru turneul final al zonei de est al Cupei Prieteniei la minifotbal, programat astăzi şi mâine la Bacău. Câştigătoare a fazei locale a competiţiei, echipa patronată de Ilie Lahman merge în oraşul lui Bacovia cu gândul la Rio. Pentru a pune mâna pe biletele pentru Brazilia, “alb-roşii” trebuie să câştige patru meciuri, iar primul hop îl au chiar astăzi, la ora 18.00, când vor întâlni formaţia FC Odobesti Târgovişte, în optimile de finală ale competiţiei.
Railex s-a calificat la turneul final al Cupei Prieteniei după ce a câştigat faza locală a competiţiei, desfăşurată pe terenul Ramiro, în luna martie Atunci, “alb-roşii” au înregistrat victorii pe linie: 8-3 cu FC Viitorul (şaisprezecimi), 6-0 cu BDJ Team (optimi), 10-0 cu Athletic (sferturi), 2-1 cu Interconti (semifinale), 6-0 cu Old Bucovina (finală).
Programul turneului de la Bacău:
Optimi de finală:
Magic Iaşi – Danirom Piatra Neamţ
Mihai Bravu Team Ploieşti – Design Construct Braşov
Securitas Romania Piteşti – Tanzmannschaft Bucureşti
Next Târgu Mureş – FC Buzăului Brăila
FC Odobeşti Târgovişte – Railex Suceava
Doraly Mall Scapino Constanţa – Coriolan Bacău
Pokemonii Bistriţa – Fortuna Friends Buzău
Arsenal Ploieşti – FC Porto GalaţI

Railex va miza la turneul final de la Bacău pe următorul lot de jucători: Dănuţ Tipa, Sergiu Corban (căpitan), Mihai Guriţă, Laurenţiu Berezoschi, Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Bogdan Pantea, Florin Apetri, Radu Tomescu şi Florin Ailenei. Delegat: Ionel Cazacu.
Brazilienii Cluj este prima echipă care merge în Brazilia
Prima echipa care merge în luna iunie la Rio este Brazilienii Cluj. Aceasta a câştigat turneul final al zonei de vest, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Cluj Napoca. Turneul din Ardeal a fost arbitrat de o brigadă din Suceava, formată din Ghiţă Ignătescu şi Vasile Tacu.
Lansată la nivel naţional de firma Bergenbier, Cupa Prieteniei la minifotbal s-a desfăşurat în 30 de oraşe din România şi a agrenat aproximativ 13.000 de jucători. Două dintre echipe, câştigătoarele turneelor finale de la Cluj şi Bacău îşi vor disputa la începutul lunii iunie marea finală pe nisipul plajei Copacabana din Rio de Janeiro. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …