Thursday , May 16 2024

Railex defileaza in Campionatul Municipal

N campioana en-titre a bifat a patra victorie consecutiv\ de la startul noului sezon, dup\ ce s-a impus cu scorul de 10-1 `n fa]a celor de la Omniasig

Forma]ia celor de la Railex ODN continu\ s\ fac\ legea `n Campionatul Municipal de minifotbal. La ultima apari]ie pe terenul bazei “Ramiro”, echipa condus\ de Dan Haraga [i-a trecut `n cont a patra victorie consecutiv\ dup\ ce a trecut cu scorul de 10-1 de gruparea celor de la Omniasig, `ntr-un meci disputat luni sear\ [i care a contat pentru etapa a IV-a a sezonului regulat.
~ntr-un alt joc al zilei, Interconti [i-a respectat statutul de favorit\ [i s-a impus cu scorul de 8-0 `n fa]a forma]iei Hotel Imperium, `n timp ce gruparea Global Instant a reu[it prima victorie stagional\, 3-0 cu echipa celor de la Bracom.
Campionatul Municipal a continuat asear\, dup\ `nchiderea edi]iei, cu jocurile Pub Sport Penalty – Activ [i Apropo Café – Pit Stop, acesta fiind de altfel [i derbyul din aceast\ s\pt\m=n\, ambele combatante `nregistr=nd victorii pe linie `n primele trei etape.  Runda a IV-a se va `ncheia `n aceast\ sear\ cu meciurile dintre Adistal – Interseby [i Revine – Netcom. (D.C.)

Vezi si

CSU Suceava a pierdut la mare luptă la Baia Mare și a rămas pe locul 7 înaintea ultimei etape a Ligii Naționale

Handbaliștii suceveni au cedat miercuri seară, pe terenul lui Minaur, cu scorul de 37-40, după …