Sunday , April 28 2024

Radwanska, Muguruza, Makarova si Safarova, eliminate de la Indian Wells

radwanska

Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 7, a ratat, duminică, calificarea în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Radwanska a fost învinsă, în turul trei, cu scorul de 6-4, 6-4, de Heather Watson (Marea Britanie). Poloneza ar fi putut fi adversara Simonei Halep în sferturi de finală.

Alte trei favorite de pe jumătatea de tablou a Simonei Halep au fost eliminate, duminică, în turul trei la Indian Wells. Jucătoarea rusă Ekateria Makarova (Rusia), a opta favorită a competiţiei, a fost întrecută, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, de Timea Bacsinszky (Elveţia), cap de serie numărul 27.

Sportiva Lucie Safarova (Cehia), a zecea favorită a competiţiei, a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (5), 7-5, de Elina Svitolina (Ucraina), cap de serie numărul 23, în timp ce Svetlana Kuzneţova (Rusia), favorită 22, a fost întrecută, cu scorul de 7-6 (4), 1-6, 6-4, de Sloane Stephens (SUA).

În schimb, americanca Serena Williams, principala favorită a competiţiei, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe Zarina Dias (Kazahstan), cap de serie numărul 28.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americană Varvara Lepchenko, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 26, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Partida a durat aproape două ore şi 15 minute. În urma acestei victorii, Halep, semifinalistă anul trecut, îşi va păstra locul 3 WTA şi după această competiţie.

Pentru un loc în sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva jucătoarei cehe Karolina Pliskova, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, care a eliminat-o, cu scorul de 7-5, 6-4, pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 19.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …