Saturday , May 11 2024

Radu Ştefan, dorit de Barça, în locul lui Abidal

Catalanii sunt în căutarea unui fundaş stânga, după ce lui Abidal i s-a descoperit o tumora la ficat. Apărătorul lui Lazio se află pe lista scurtă a lui Guardiola.

Gruparea FC Barcelona este în căutarea unui jucător de bandă stângă, în locul francezulu Eric Abidal, care este indisponibil după ce i-a fost descoprită o tumora la ficat, şi are de ales de pe o listă cu patru fotbalişti, pe care figurează şi Ştefan Radu de la Lazio, informează site-ul fichaes.net, preluat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, Barcelona ar putea primi o dereogare pentru a transfera imediat un jucător în locul lui Abidal.  Alături de Radu, în atenţia catalanilor mai sunt italianul Andrea Dossena, 29 de ani, de la Napoli, şi brazilianul Emerson, 25 ani, de la Lille, cel de-al patrulea jucător nefiind precizat.

“Ştefan Radu, fundaş polivalent de 24 de ani care joacă pentru Lazio, poate evolua atât ca central cât şi pe partea stângă a apărării. Aceste calităţi îl recomandă ca o posibilă soluţie”, a notat site-ul spaniol, în descrierea românului.

Fundaşul francez al echipei FC Barcelona, Eric Abidal, va fi operat, joi, pentru a i se îndepărta tumoarea de la ficat, şi, potrivit presei spaniole, jucătorul nu va mai evolua în acest sezon, în care echipa catalană luptă pe trei “fronturi”: campionat, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor.

Vezi si

Irina Begu, de două ori norocoasă, s-a calificat în turul 3 la Roma

Irina Begu a obținut o calificare facilă în turul 3 de la Roma. Inițial, ea …