Wednesday , November 30 2022

Presa britanica: Iata cum poate castiga Simona Halep turneul de la Wimbledon

halep

Simona Halep va debuta marti in turneul de la Wimbledon, iar toti ochii specialistilor sunt atintiti asupra ei.

Inaintea duelului cu Teliana Pereira, jurnalistii britanici de la Live Tennis au creionat drumul Simonei Halep catre o victorie in turneul de la Wimbledon, fiind convinsi ca romanca are forta necesara.

Iata “traseul” Simonei Halep spre primul turneu din Grand Slam:

Turul 1, Teliana Pereira – Clasata pe locul 91 in lume, Pereira este o specialista pe zgura, care nu a evoluat niciodata pe tabloul principal de la Wimbledon.

Turul 2, Lesia Tsurenko (adversar posibil) – Ocupa locul 144 in lume si nu a mai evoluat pe tabloul principal la Wimbledon.

Turul 3, Sorana Carstea (adversar posibil) – O conduce pe Halep in intalnirile directe cu 2-1, insa ultima lor confruntare a avut loc in 2010, iar acum situatia sta total diferit.

Optimi, Carla Suarez Navarro (adversar posibil) – Scorul in intalnirile directe este 4-4, dar Halep a castigat fara probleme singurul duel pe iarba.

Sferturi de finala, Jelena Jankovici (adversar posibil) – Sarboaica a admis ca iarba nu este suprafata ei favorita, drept dovada ca nu a trecut niciodata de optimi la Wimbledon. O alta varianta ar fi finalista din 2013, Sabine Lisicki, care nu are deloc un sezon bun. Si Ana Ivanovici este o varianta.

Semifinala, Serena Williams (adversar posibil) – Americanca are 3-0 in intalnirile directe, dar in singura intalnire pe iarba Halep a reusit sa castige un set, in 2011. Williams este cel mai mare pericol pentru Halep in incercarea de a ajunge in finala.

Vezi si

CSU II din Suceava se menține pe primul loc în Divizia A

Tinerii handbaliști pregătiți de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc au bifat a noua victorie în …