Tuesday , March 19 2024

Paula Badosa și Cameron Norrie, campioni la Indian Wells

Paula Badosa, numărul 26 mondial, a câştigat, duminică, turneul WTA 1.000 de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 8.150.470 de dolari, întrecând-o în finală pe belarusa Victoria Azarenka, cu 7-6 (7/5), 2-6, 7-6 (7/2), după 3 ore şi 4 minute, informează AFP.

Badosa (23 ani), una dintre revelaţiile anului, şi-a adjudecat al doilea titlu din carieră, după cel câştigat la Belgrad în cursul acestui an. Conform spotmedia, înaintea finalei de duminică, Badosa nu pierduse niciun set în acest turneu disputat în deşertul californian, la prima sa participare.

Tenismenul britanic Cameron Norrie a câştigat, duminică, turneul ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8.359.455 de dolari, după ce l-a învins în finală pe georgianul Nikoloz Basilaşvili (29 ATP), cu 3-6, 6-4, 6-1, informează AFP.

Norrie, în vârstă de 26 de ani, a disputat cu această ocazie a şasea sa finală din acest an, iar a 47-a victorie din acest sezon obţinută la Indian Wells i-a permis să-şi treacă în cont al doilea titlu din carieră, după cel de la Los Cabos (Mexic). În urma acestei victorii, Norrie va face un salt de zece locuri în clasamentul mondial, de pe 26 pe 16, şi va deveni cel mai bine clasat jucător britanic, înaintea lui Daniel Evans.

 

Vezi si

Faza județeană a Cupei României continuă cu meciurile din optimi

Capul de afiș al acestui tur este ținut de partida de miercuri dintre Juniorul Salcea …