Friday , April 26 2024

Patru suporteri dinamovişti au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an

Patru suporteri dinamovişti care au provocat incidentele din minutul 25 de la derbiul cu Rapid au fost amendaţi cu câte 500 de lei şi au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

“Cei patru suporteri dinamovişti care au provocat incidentele din minutul 25 de la meciul cu Rapid au fost identificaţi şi amendaţi cu câte 500 lei şi au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an pentru provocare şi participare la incidente”, a spus Enache.

Incidente între fani dinamovişti şi suporteri rapidişti au avut loc, duminică seară, în minutul 25 al derbiului Rapid – Dinamo, de pe stadionul Giuelşti-Valentin Stănescu, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

Un grup de 67 de suporteri dinamovişti au vrut să părăsească arena, pe la Peluza I. În momentul în care mergeau spre ieşire, cinci-şase fani s-au îndreptat spre galeria Rapidului, iar mai mulţi suporteri giuleşteni au sărit gardul, moment în care au intervenit forţele de ordine.

Echipa Dinamo a câştigat, cu scorul de 1-0 (0-0), meciul disputat în compania Rapid, duminică seară, pe stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu, în etapa a XXI-a a Ligii I, unicul gol fiind marcat de Ionel Dănciulescu.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …