Sunday , April 28 2024

“Oracolul” Dragomir: Le văd pe CFR Cluj şi Steaua în primăvara europeană

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că formaţiile CFR Cluj şi Steaua, reprezentantele României în grupele Ligii Campionilor, respectiv Ligii Europa, se pot califica în primăvara europeană.

“CFR ar fi bine să câştige meciul cu Galatasaray ca să mai strâgem nişte puncte şi să avem peste un an şi jumătate o echipă direct în grupele Ligii Campionilor. Eu cred în şansele celor de la CFR Cluj de a se califica în primăvara europeană. Dacă revin accidentaţii cu atât mai bine. Eu îi văd în primăvară, la fel ca şi pe Steaua”, a spus Dragomir.

Oficialul LPF susţine că în meciul cu Molde FK de joi se va vedea valoarea echipei Steaua în deplasare. “Molde la Bucureşti a venit cu desculţii. Acum cred că vor juca şi ei cu echipa puternică. Aşa o să vedem şi valoarea Stelei în deplasare”, a precizat Dragomir.

CFR Cluj întâlneşte, miercuri, pe propriul teren, formaţia Galatasaray Istanbul, în cadrul etapei a patra a Grupei H a Ligii Campionilor. Steaua va juca, joi, în deplasare, cu echipa Molde FK, în etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …