Saturday , April 27 2024

Operaţie în PREMIERĂ MONDIALĂ pentru CRISTI CHIVU

cristi-chivu

Fostul căpitan al echipei naţionale, CRISTI CHIVU, va fi supus unei operaţii care a fost efectuată pâna acum doar pe cadavre! CRISTI CHIVU se va opera, săptămâna viitoare, la o clinică din Miami, pentru a patra oară la al doilea deget de la piciorul drept.

CRISTI CHIVU va suporta o nouă intervenţie la acelaşi deget, de data aceasta mult mai complexă.

“CRISTI CHIVU nu mai poate să calce. Are dureri îngrozitoare deşi ia calmante”,a mărturisit un apropiat al lui CRISTI CHIVU pentru Click.

“În acest moment nu se pune problema revenirii lui CRISTI CHIVU pe teren. Singura preocupare a medicilor şi grijă a lui CRISTI CHIVU este să poată călca pe piciorul drept şi să poată merge ca un om normal. Nu este vina nimănui că s-a ajuns în această situaţie. Uzura şi-a spus cuvântul, problemele de vascularizare în zona respectivă, oepraţiile de până acum”, a mai povestit aceeaşi sursă.

Operaţia la care va fi supus CRISTI CHIVU se se va efectua în premieră mondială: “Intervenţia chirurgicală nu s-a mai făcut până acum decât pe cadavre. Cazul lui CRISTI CHIVU este unic, iar medicii care s-au ocupat de situaţia lui au făcut luni de cercetări pentru a dezvolta un procedeu prin care să se poate reface ligamentele care practic nu mai există. El nu mai are ţesut şi articulaţiile se dau peste cap”.

CRISTI CHIVU va sta o perioadă mai lungă la Miami, recuperarea după operaţia o va face în ţară, însă va merge din trei în trei luni la clinică pentru câte un nou consult amănunţit.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …