Monday , April 29 2024

O noua posibila plecare de la Steaua

latovlevici

Alex Bourceanu şi Ciprian Tătăruşanu vor pleca, cel mai probabil, de la Steaua, mai ales că le expiră contractele la vară. Surpriza ar putea veni din partea unui alt titular, care mai are un an şi jumătate de contract.

Iasmin Latovlevici are şanse să plece de la Steaua, fie la iarnă, fie la finalul sezonului.

“Pentru Latovlevici încerc să aduc o ofertă bună pentru club în momentul de faţă. Sper să vin cu o ofertă care să mulţumească clubul. A ajuns la 27 de ani, şi-a făcut datoria faţă de Steaua. Nu ştiu cum vede clubul treaba asta, dar lumea se interesează de un fundaş stânga şi se vorbeşte despre el. Încercăm să facem să se transfere şi el”, a declarat Florin Iacob, impresarul lui “Lato”, pentru ProSport.

Legat de eventualele plecări de la echipă, Florin Iacob spune că este absolut firesc ca Reghecampf să accepte o restructurare a lotului.

“Lumea se interesează de jucătorii Stelei, vom vedea ce va fi. Steaua e un club cu anvergură europeană şi e normal că vrea să negocieze pentru jucători. Eu cred că indiferent cine va pleca, Reghe are măiestria de a forma o altă echipă cu alţi jucători. Amintiţi-vă ce a declarat el când a venit la Steaua, că va câştiga campionatul la 15 puncte distanţă de locul doi, dacă nu are 10 puncte avans în iarnă va pleca… important e că are linişte la club şi o bună colaborare cu patronul”, a mai declarat Florin Iacob.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …