Saturday , May 4 2024

Mutu ar putea reveni la Naţională

Selecţionerul Răzvan Lucescu a vorbit în premieră despre posibilitatea revenirii lui Adrian Mutu  la Naţională: “Am fost supărat pe el şi am avut dreptate. E însă un jucător de mare valoare, care poate recupera foarte repede. E inutil să vorbim acum, abia a reintrat după o perioadă lungă. Vom vedea ce va spune terenul! Ce se va întâmpla mai departe, depinde de el. În momentul în care va fi o certitudine în formula de start a Fiorentinei şi va înscrie, cu siguranţă va veni şi la naţională. În momentul când va ajunge şi va ajuta, va fi apreciat de noi. Dar dacă va reveni şi nu va ajuta echipa, atunci o să ne punem din nou întrebări”.

Ultimul meci al lui Mutu la naţională este acel 0-5 din Serbia, din preliminariile CM 2010, la finalul căruia jucatorul a plecat fără să anunţe staff-ul tehnic. De atunci, pentru Mutu a urmat o serie interminabilă de scandaluri: “sibutramina”, “bataia cu chelnerul” sau cel cu Fiorentina.
Adrian Mutu a fost titular la Fiorentina, în restanţa cu Internazionale Milano, scor 1-2, ce s-a disputat, aseară, la Florenţa. Atacantul român, care a rămas pe teren până la finalul meciului, s-a zbătut mult, dar fără folos, el fiind aproape de gol doar o singură dată, în minutul 15, când, din poziţie ideală, a trimis balonul în portarul Julio Cesar. Golurile partidei au fost marcate de Pasquale (33), pentru gazde, respectiv Camporese (6-autogol) şi Pazzini (62), pentru milanezi.

Vezi si

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare din Liga a IV-a

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare, programată marți, de Sf. Gheorghe, în Liga a …