Tuesday , May 21 2024

MM Stoica, suparat pe Gigi Becali ca i-a lasat familia fara bani

MM Stoica

Mihai Stoica se află într-o situaţie cumplită: închis la Penitenciarul Rahova, fostul manager general al celor de la Steaua nu a mai fost plătit de către Gigi Becali de trei luni.

Gigi Becali i-a promis lui Mihai Stoica, înm luna mai, că îi va achita salariile pe ultimele trei luni, plus prima pentru câştigarea titlului din sezonul precedent, când echipa a ajuns şi în grupele UEFA Champions League, dar acest lucru nu s-a întâmplat, scrie  Fanatik.

“Meme este foarte supărat şi agitat. Se gândeşte doar la fiica lui care este acasă şi nu mai are la ora actuală susţinerea financiară pe care o avea în timpul în care el se afla în libertate. Nu înţelege de ce Gigi Becali nu i-a mai achitat şi lui nişte salarii restante, deşi a făcut în toată această perioadă destule gesturi de caritate faţă de alte persoane străine”, a dezvăluit un apropiat al lui Mihai Stoica pentru Fanatik.

Mihai Stoica a mai primit o lovitură şi de la Digi Sport, unde avea un contract de colaborator permanent pentru suma de 7.000 de euro pe lună: “Meme a primit un SMS în care i s-a spus că angajamentul a încetat imediat după ce şefii postului au aflat că a fost condamnat cu executare”.

Singura veste bună pentru Mihai Stoica este acea că fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, s-a angajat să-i plătească datoria către stat, 675.000 de dolari în contul transferului lui Iulian Arhire, plus 60.000 de lei, cheltuieli de judecată. Olăroiu i-ar fi transmis lui Mihai Stoica faptul că nu va percepe dobândă pe cei aproape 500.000 de euro şi că Meme îi poate înapoia atunci când va putea.

 

 

Vezi si

LPS Suceava a primit organizarea turneului final – speranțe pentru junioare III

LPS Suceava a primit din partea FRH organizarea turneului final – speranțe din cadrul Campionatului …