Friday , April 26 2024

Mitica Dragomir si Mircea sandu, urmariti penal pentru dezafilierea Craiovei

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, şi cel al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, sunt acuzaţi de abuz în serviciu în cazul excluderii din competiţiile sportive a echipei Universitatea Craiova.

Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul şefilor fotbalului românesc. Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir sunt acuzaţi de abuz în serviciu, celor doi urmând să le fie aduse la cunoştinţă învinuirile în perioada următoare, informează Realitatea TV.

Cei doi sunt urmăriţi în dosarul care vizează dezafilierea Universtăţii Craiova, dosar apărut în urma unei plângeri depuse de patronul Craiovei, Adrian Mititelu.

În 6 octombrie, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a acuzat, FRF, de fals în documentele întocmite cu ocazia şedinţei din 20 iulie a Comitetului Executiv al federaţiei, în care s-a luat decizia de dezafiliere a clubului Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu a prezentat două documente, adresa FRF prin care secretarul general al federaţiei Adalbert Kassai informa clubul Universităţii Craiova de decizia de dezafiliere şi o listă cu semnăturile membrilor Comitetului Executiv prezenţi la şedinţa din 20 iulie.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …