Sunday , April 28 2024

Mitica Dragomir face dezvaluiri-bomba despre Piturca

Dumitru Dragomir explică de ce s-au deteriorat relaţiile dintre el şi Victor Piţurcă. Şeful LPF a dezvăluit că el a făcut posibilă numirea lui Piţurcă la echipa naţională şi îl ameninţă pe selecţioner cu dezvăluiri bombă!

Dumitru Dragomir şi Victor Piţurcă au fost cândva prieteni. Cei doi nu numai că nu-şi mai vorbesc, dar se află într-un război. Război rece până săptămîna trecută, când s-a aprins fitilul. Momentul a fost şedinţa Comitetului Executiv în care Piţurcă trebuia să prezinte un raport de activitate. N-a venit, i-a trimis doar pe secunzii săi, cu o coală A4.

“E cea mai mare bătaie de joc, e raport pentru oligofreni”, a fost reacţia violentă a lui Dragomir.

“Nu mă suportă de când eu n-am intervenit când Lupescu l-a dat jos din avion la Euro 2008. Dacă mai continuă la fel, să critice naţionala şi jucătorii, toţi se vor sătura de el şi nimeni n-o să-l mai dorească în avion la viitoarele deplasări”, a replicat Piţurcă.

Replica selecţionerului l-a determinat pe şeful LPF să aibă o reacţie extrem de dură la GSP TV, citat de gsp.ro.

“Având atîta experienţă în fotbal, în momentul în care am văzut acel referat mi-am dat seama că este o bătaie de joc adusă Comitetului Federal. Eu nu asupra lui Piţurcă am făcut acele referiri şi le-am spus celor din Federaţia Română de Fotbal că asta va rămîne în istorie! Mă, peste 20 de ani ce â? Un raport de activitate de două pagini. Dacă ăsta e un raport de sfârşit de an…”, a început Dragomir.

Informat că Victor Piţurcă a declarat că nu trebuie să dea socoteală Comitetului Executiv, Dragomir a izbucnit:”Aşa spune? Dar, ce, noi sîuntem buni doar să-i aprobăm salariul lui mare? Comitetul Federal e pus acolo să conducă! Nu Mircea Sandu sau Mitică Dragomir conduce, ci Comitetul Federal!”.

“Ce nu înţelege el e că nu poţi să ai un acord cu Mircea Sandu şi să trimiţi în derizoriu Comitetul Federal, care aprobă bugetul, deplasările, primele la echipa naţională! Sandu are un singur vot la fel ca şi ăla de la fotbal feminin. Atunci să-şi aprobe el singur cu Mircea Sandu şi să nu mai aibă nevoie de noi! Nu am nici o răutate, dar mi se pare….. Uitaţi-vă în legislaţie că nu există ce spune Piţurcă! O să se schimbe multe pe viitor, pentru că Mircea Sandu a spus să refacă acest raport şi să-l prezinte din nou. Eu i-am luat şi apărarea mereu, dar de acum încolo să se apere singur, să-l apere preşedintele şi cine vrea!”, a mai spus Dragomir.

“Dacă eu mă opuneam să vină la echipa naţională, credeţi că Mircea Sandu nu ţinea cont de părerea mea vreodată? Ce ziceţi voi? Nu există să nu-l conving eu pe preşedintele federaţiei când vine vorba de Piţurcă!”, a mai dezvăluit Dragomir.

Şeful LPF a comentat şi afirmaţia lui Piţurcă, de a nu mai urca în avionul echipei naţionale şi l-a ameninţat pe selecţioner cu dezvăluiri care l-ar putea costa postul: “Auzi, mă ia Piţurcă pe mine cu ei?! Păi, eu n-am diurne ca ei de la federaţie, eu îmi plăteam de fiecare dată deplasările. Eu doar mergeam cu ei în acelaşi avion. Păi, eu aş vrea să nu mă mai ia, că nu mai stă şase luni la echipa naţională! Dacă încep eu să vorbesc, nu mai stă şase luni la “naţională! Auzi cu ce mă ameninţă el pe mine!”.

“Să nu credeţi că nu există contracte de nedesfăcut sau ne sperie că dacă-l dăm afară trebuie să-i plătim nu ştiu ce!”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …