Saturday , April 27 2024

Mircea Rednic, antrenorul UTA, a suferit un infarct în timpul meciului cu FCSB. El a fost operat 

În timpul partidei cu FCSB, Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de miercuri, pentru a-i fi montat un stent. Antrenorul de la UTA a simțit dureri în piept în timpul meciului câștigat cu 2-1 de echipa lui. 

Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic, astfel că antrenorul în vârstă de 61 de ani a avut nevoie de operație, iar medicii i-au montat un stent. Intervenția chirurgicală a fost făcută în cursul zilei de miercuri la Spitalul Județean Arad, iar antrenorul de la UTA are nevoie de recuperare câteva zile.

”Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, este mesajul transmis de UTA Arad pe Facebook.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …