Saturday , May 11 2024

Meme acuză dur: Jucătorii lui Dinamo trebuie pedepsiţi drastic!

Implicare jucătorilor lui Dinamo în introducerea materialelor pirotehnice în stadion a “încins” spiritele în Ghencea.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, era extrem de furios la finalul derby-ului pentru incidentele dinainte meciului, când dinamoviştii ar fi aruncat  torţe în mingi şi fulare înspre fanii dinamovişti. Oficialul din Ghencea cere judecarea aspră a “câinilor”, spunând că echipa sa va depune memoriu, mergând şi la TAS dacă nu se va face dreptate.

Mihai Stoica a declarat că are probe video care arată că aproape toţi dinamoviştii au aruncat cu fulare şi mingi care conţineau torţe către suporteri.

“Sunt supărat pentru ceea ce s-a întâmplat înainte de meci, când jucătorii au introdus materiale pirotehnice în tribune. Este un incident fără precedent în fotbalul românesc. Jucătorii au primit mingi care au fost umplute cu torţe şi fulare asemenea. S-a filmat toată această scenă, iar clubul Dinamo trebuie să plătească pentru astfel de gesturi nesăbuite. Trebuie luată o măsură drastică, pentru că următorul pas va fi introducerea de topoare şi cuţite. Aceasta a fost o infracţiune şi trebuie judecaţi pentru acest fapt. Nu Dinamo conduce fotbalul românesc şi trebuie să se dovedească acest lucru. Mingiile aruncate de dinamovişti erau mai grele decât cele medicinale, de abia puteau fi aruncate în peluză de către jucători. Comisiile trebuie să decidă dacă se va da meci pierdut la masa verde. Dinamoviştii au vrut să dea foc stadionului”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Vezi si

Irina Begu, de două ori norocoasă, s-a calificat în turul 3 la Roma

Irina Begu a obținut o calificare facilă în turul 3 de la Roma. Inițial, ea …