Friday , April 26 2024

Mărgăritescu va fi cercetat în libertate

Una rece, altă caldă pentru Andrei Mărgăritescu. Mijlocaşul dinamovist reţinut, marţi seara, nu a primit mandat de arestare preventivă de la judecătorii Tribunalului Bucureşti. Astfel, Mărgăritescu va fi cercetat în libertate, ca şi Cristi Munteanu. Cei doi sunt suspectaţi că ar avea legături cu o reţea de hoţi de autoturisme de lux.

Mărgăritescu a fost singurul dintre cei şapte reţinuţi aduşi la Tribunalul Bucureşti care nu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Mijlocaşul va rămâne însă în arestul poliţiei până în această seară, la ora 19:00, când îi expiră ordonanţa de reţinere.

Marţi, dinamovistul Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu, fostul portar al echipei Dinamo, au fost ridicaţi chiar de pe aeroport, de unde echipa sa se pregătea să plece la un meci din Cupa României.

Cei doi fotbalişti au fost audiaţi la Serviciul Furturi Auto al Poliţiei Capitalei. Scandalul a pornit de la o reclamaţie făcută anul trecut de un presupus păgubit. Bărbatul susţine că i-a fost furat autoturismul în valoare de 140.000 de euro. Ulterior, s-a dovedit că maşina fusese vândută.

Anchetatorii bănuiesc că fotbaliştii ştiau că maşina este furată.

Poliţiştii aveau de mult în vizor reţeaua care se ocupă cu furturi de maşini de lux. Preferate erau autoturismele de teren, cu o valoare de peste 50-60 de mii de euro. Mai mult, hoţii înşelau firme de leasing şi asigurări, declarând în fals că maşinile au fost furate şi astfel încasau asigurările şi vindeau autoturismele.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …