Sunday , October 2 2022

Cristi Crețu, fostul vice de la Consiliul Județean Suceava, eliberat din arest și plasat sub control judiciar

Luni, 8 august 2022, Curtea de Apel Suceava a respins ca neîntemeiată o contestație depusă de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava, care a contestat punerea în libertate sub control judiciar a fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, Cristinel Silviu Crețu.

Decizia eliberării din arest a lui Crețu fusese luată săptămâna trecută de Tribunalul Suceava, dar DNA a avut drept de contestare, iar în urma respingerii acesteia, fostul vice de la CJ va fi pus în libertate, dar este plasat sub control judiciar timp de 60 de zile.

Trebuie menționat că aceasta a fost a patra oară când Crețu a cerut eliberarea din arest, în alte trei rânduri decizia favorabilă a Tribunalului fiind infirmată de Curtea de Apel.

Crețu, care a fost transferat din Arestul IPJ în Penitenciarul Botoșani, a fost reținut și arestat preventiv la începutul lunii aprilie 2022, fiind acuzat că ar fi primit mai multe sume de bani drept mită de la Vasile Rîpan, patronul SC Autotehnorom SRL,  firmă care derula mai multe contracte de reabilitare de drumuri cu Consiliul Județean. (O.S.)

Vezi si

Foresta s-a desprins în fruntea clasamentului după victoria cu CSM Bacău. Șomuz s-a impus în derbyul de la Rădăuți

Foresta s-a desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, …