Saturday , April 27 2024

Luptătorul sucevean Andrei Ostrovanu va reprezenta România în Gala Mix Fight Championship de la Frankfurt

Ostrovanu va urca în ring pe 3 decembrie, când îl va înfrunta pe germanul Hristo Hristov, într-un meci pentru titlu la categoria supermijlocie

Andrei Ostrovanu va reprezenta România în Gala Mix Fight Championship programată sâmbătă, 3 decembrie, la Frankfurt, în Germania.

Acolo, luptătorul sucevean îl va înfrunta în ring pe germanul Hristo Hristov, într-un meci pentru titlu la categoria supermijlocie (78 de kilograme).

“Îmi doresc să închei anul cu o victorie, atât pentru mine, cât și pentru tricolorul românesc. Mulțumesc sponsorului SafeWood, staff-ului de la AyoGym și tuturor celor care mă susțin pe tot parcursul meu național și internațional”, a transmis Ostrovanu, care chiar ieri a împlinit vârsta 30 de ani.

Andrei Ostrovanu a disputat până acum 50 de meciuri la profesioniști, cu un palmares de 39 de victorii, 10 înfrângeri și o luptă terminată la egalitate.

Acesta a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, reușind să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

În prezent, Andrei Ostrovanu se pregătește la clubul Ayo Gym din Baia Mare. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …