Saturday , April 27 2024

Liga I. Marius Lăcătuş va antrena echipa CSMS Iaşi

lacatus

Marius Lăcătuş este oficial noul antrenor principal al echipei de fotbal CSMS Iaşi, cu care a semnat un contract pe un sezon şi jumătate.

Marius Lăcătuş îl înlocuieşte pe Costel Enache la conducerea tehnică a formaţiei CSMS Iaşi. Lăcătuş a condus marţi dimineaţa primul antrenament şi are ca obiectiv promovarea în prima ligă.

“Este o alegere foarte bună pentru club. Sunt convins că Marius va avea rezultate bune la Iaşi şi ne va ajuta să promovăm în Liga I. Vorbim despre un fost mare jucător şi despre un antrenor care a pregătit echipe bune în cariera sa, inclusiv Steaua”, a declarat Leonida Antohi, preşedintele Comitetului Director al CSMS Iaşi.

După opt etape, în Seria I a ligii secunde, CSMS Iaşi se află pe locul al treilea, cu 12 puncte, câte are şi ACS Berceni, fiind devansată de Rapid Bucureşti, 17 p, şi FC Clinceni, 13 p.

Lăcătuş antrenase ultima oară pe FCM Tg. Mureş, anul trecut. Printre echipele pe care le-apregătit în carieră se numără Steaua, Oţelul Galaţi, Ceahlăul Piatra Neamţ sau FC Vaslui.

 

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …