Friday , April 26 2024

Liga Campionilor: Real Madrid elimina Bayern Munchen si merge in semifinale, dupa un meci cu greseli de arbitraj

real-bayern

Real Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce a castigat cu 4-2 mansa retur a duelului cu Bayern Munchen. Scorul din prima mansa a fost 2-1 pentru Real.

In pofida diferentei de scor, Real Madrid a beneficiat de o eliminare usoara a lui Vidal si de un gol marcat dintr-un ofsaid evident. Ambele faze s-au petrecut in momente cheie si au influentat soarta meciului.

Dupa o prima repriza echilibrata si putin spectaculoasa, in care fiecare echipa a avut cate o ocazie de a marca, Real si Bayern s-au dezlantuit dupa pauza.

Bayern a marit ritmul, insa Marcelo a fost erou in minutul 51, cand a scos de pe linie o minge pe care scria gol, trimisa de Arjen Robben.

La faza urmatoare, Casemiro l-a faultat insa in careu pe Robben, iar Robert Lewandowski a deschis astfel scorul in minutul 53 din penalti.

Real Madrid a reusit sa echilibreze jocul. Cristiano Ronaldo, sters pana in acel moment, a egalat cu o lovitura de cap in minutul 76, dintr-o centrare perfecta a lui Casemiro.

Madrilenii nu au avut insa timp sa se bucure, deoarece imediat la reluarea jocului Bayern a reusit egalarea, dupa un autogol al lui Ramos, care a trimis nefericit in propria poarta.

Nemtii au ramas insa in inferioritate numerica din minutul 84, Vidal fiind eliminat destul de usor. Chiar si asa, Bayern a reusit sa duca meciul in prelungiri.

Nemtii au luptat chiar si in inferioritate, insa au fost rapusi tot de o greseala de arbitraj, ce i-a permis lui Ronaldo sa egaleze in minutul 105, dintr-un ofsaid enorm.

Finalul a fost linistit pentru madrileni, care au mai punctat o data in minutul 110, cand Ronaldo a fost servit ideal de Marcelo.

Apoi, doua minute mai tarzu, Asensio a stabilit scorul final dupa o faza individuala de toata frumusetea.

S-a terminat 4-2 pentru Real Madrid, iar gruparea lui Zidane merge astfel in semifinalele Ligii, unde s-a mai calificat si rivala de la Atletico.

ziare.com

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …