Saturday , April 27 2024

Liderul galeriei Stelei, ridicat de Politie pentru ca ar fi batut mai multe persoane

mustata lider galerie steaua

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustaţă, a fost ridicat de poliţiştii de la Secţia 16 sub acuzaţia că ar fi bătut mai multe persoane. Mustaţă este audiat de oamenii legii pentru a se stabili condiţiile în care a avut loc incidentul, produs în noaptea de miercuri spre joi.

Gheorghe Mustaţă a fost ridicat de poliţie după ce, miercuri noapte, ar fi bătut, împreună cu doi nepoţi, mai multe persoane, victimele fiind salvate după intervenţia forţelor de ordine. Mustaţă a fost dus la audieri încătuşat, pentru a explica incidentul pentru care a fost reclamat.

Scandalul ar fi avut loc în curtea unui imobil dinSectorul 4 al Capitalei, deţinut de Aurel Mecic. Potrivit nchetatorilor, citaţi de Mediafax, joi seară, Aurel Mecic a venit la Secţia 16 şi s-a plâns că mai mulţi bărbaţi trimişi de Gheorghe Mustaţă au venit la poarta lui şi i-au ameninţat familia.

Un echipaj de poliţie a mers la faţa locului şi i-a găsit pe aceştia într-o maşină, pe o stradă din apropierea locuinţei lui Mecic. În timp ce îi legitimau pe presupuşii agresori, pe lângă poliţişti a trecut şi Gheorghe Mustaţă, care se afla la volanului unui Ford Focus, împreună cu două persoane.

Poliţiştii i-au făcut şoferului semn să oprească, însă acesta ar fi accelerat, drept pentru care poliţiştii au pornit imediat în urmărirea autoturismului.

Deşi avea pe urmele sale maşina Poliţiei, Mustaţă ar fi mers direct la adresa lui Aurel Mecic, unde, însoţit de cei doi bărbaţi, care s-au dovedit a fi doi nepoţi de-ai săi, a intrat în curte. Până ca echipajul să ajungă la faţa locului, agresorii au apucat să-i bată pe toţi cei care se aflau în imobil, refuzând să se oprească şi la solicitatea poliţiştilor, care au fost nevoiţi să tragă două focuri de avertiment.

Cei trei au fost imobilizaţi şi duşi la sediul Secţiei 16, unde sunt audiaţi de anchetatori.

rtv.net

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …

One comment

  1. Stelist=puscarias!