Friday , April 26 2024

Juniorul Suceava a simplificat lupta pentru titlu în Liga a IV-a

“Alb-verzii” au câștigat, cu scorul de 2-1, derbyul disputat ieri, pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la FC Pojorâta . Viitorul Liteni are acum un avans de șapte puncte în fruntea clasamentului 

Juniorul Suceava a simplificat și mai mult lupta pentru titlul de campioană în Liga a IV-a, după ce s-a impus ieri, pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la FC Pojorâta, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Holca și Obreja. De acest rezultat a profitat Viitorul Liteni, care s-a distanțat la șapte puncte în fruntea clasamentului, după ce a trecut de Şomuzul Preutești, cu 4-0, prin dublele lui Bijec și Tomescu.

Progresul Frătăuții Vechi a revenit pe locul 2 după ce a învins LPS Suceava, prin golurile lui Scutariu și Lelcu, Siretul Dolhasca a câștigat la Fântânele, cu 5-0, prin reușitele lui Homneac, Ferariu, Grădinaru, M. Ciobanu și Moroșanu, în timp ce Moldova Drăgușeni a realizat scorul etapei, 6-1 cu Victoria Vatra Moldoviței, la finalul unui meci în care gazdele au punctat prin Mucilianu (2), Oprea (2), Hînțari și Bîgu.

Vânătorul Dorna Candrenilor este ­re­velația lunii martie în fotbalul județean, după ce a câștigat cu multă șansă la Câmpulung Moldovenesc, dintr-un penalty, Stejarul Cajvana și Zimbrul Siret au încheiat nedecis, scor 1-1, în vreme ce Sporting Poieni Solca și Viitorul Verești au remizat, scor 3-3, într-un joc cu trei cartonașe roșii.

Rezultatele etapei a XVIII-a:

Sporting Poieni Solca – Viitorul Verești 3-3

Recolta Fântânele – Siretul Dolhasca 0-5

Juniorul Suceava – FC Pojorâta 2-1

Viitorul Liteni – Şomuzul Preutești 4-0

Moldova Drăgușeni – Victoria Vatra Moldoviței 6-1

Rarău Câmpulung – Vânătorul Dorna Candrenilor 0-1

Progresul Frătăuții Vechi – LPS Suceava 2-1

Stejarul Cajvana – Zimbrul Siret 1-1. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …