Wednesday , November 30 2022

Jorge Costa demis de la CFR Cluj. Andone este noul antrenor

Andone preia fraiele echipei CFR Cluj

Conducerea clubului CFR Cluj a decis, duminică, după o şedinţă de peste cinci ore, să îl demită pe antrenorul Jorge Costa, echipa urmând să fie pregătită în ultimele etape de Ioan Andone.

Conducătorii grupării au analizat în şedinţă înfrângerea de sâmbătă, din meciul cu Rapid, scor 0-5, dar şi jocul slab al echipei din retur, informează prosport.ro.

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că nu regretă decizia de a renunţa la serviciile tehnicianului Jorge Costa, precizând că este mândru că a colaborat cu el şi că antrenorul trebuia “sacrificat” pentru performanţă.

“Costa a înţeles situaţia, nu se bucură dar a înţeles situaţtia. Trebuie sacrificat pentru performanţă. Nu regret decizia luată. Nu mi s-a părut surprins, a acceptat din prima. Ne-a înţeles fără să îi dăm prea multe explicaţii. Eu m-am împrietenit cu Costa şi sunt mândru că am colaborat cu el. Echipa este pe locul 1, cu cinci puncte avans. Sacrificăm totul pentru a câştiga titlul şi a face performanţă. Andone era singurul care putea să preia echipa, nu ne-am gândit la un antrenor român sau străin. Mă bucur că a acceptat Andone. Este foarte bun mobilizator, are experienţă mare şi ăsta e un lucru esenţial la fotbal. “, a spus Iuliu Mureşan la Sport.ro.

Formaţia CFR Cluj, liderul clasamentului Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), de echipa Rapid, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, înregistrând prima înfrângere după 11 runde.

Jorge Costa se afla la conducerea tehnică a echipei clujene din mai 2011.

Sezonul trecut, Andrea Mandorlini a fost demis de la CFR Cluj tot după o înfrângere cu Rapid, scor 0-2 în Giuleşti.

Vezi si

CSU II din Suceava se menține pe primul loc în Divizia A

Tinerii handbaliști pregătiți de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc au bifat a noua victorie în …