Saturday , May 4 2024

Irina Begu, invinsa in turul al doilea de la Wuhan

begu

Irina Begu a fost invinsa, marti, in turul al doilea al turneului WTA de la Wuhan, China, de italianca Roberta Vinci, scor 4-6, 3-6, dupa un meci in care romanca a ratat o multime de mingi de break.

Romanca a fost invinsa la capatul unei partide care a durat o ora si 42 de minute si in care romanca a pierdut 15 mingi de break, ce i-ar fi putut aduce nu mai putin de 6 game-uri.

In primul set, Irina a ratat mingi de break in fiecare din primele trei game-uri castigate de Vinci pe serviciul sau. In plus, si-a pierdut serviciul la 2-3, astfel ca pana la final nu a reusit sa mai egaleze, fiecare jucatoare realizand cate un break.

Romanca a inceput la fel si setul al doilea, cu ratarea unui break, iar Vinci s-a distantat la 3-1. Begu a egalat si parea ca va incerca sa castige setul, dar a ratat iar o minge de break, dupa care a urmat un break alb al adversarei si o noua minge de break ratata, astfel ca romanca a pierdut in cele din urma si setul al doilea si meciul.

Irina Begu este eliminata astfel din turul al doilea al puternicului turneu WTA din China, dupa ce, in urma cu doua zile, reusise sa castige turneul WTA de la Seul. Vinci va juca in optimi cu castigatoarea din partida dintre Petra Kvitova, din Cehia, locul 4 WTA, si rusoaica Daria Gavrilova, locul 37 WTA.

Vezi si

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare din Liga a IV-a

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare, programată marți, de Sf. Gheorghe, în Liga a …