Tuesday , April 30 2024

Irina Begu, eliminata de Kvitova in sferturile de finala de la Madrid

begu

Irina Begu a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Madrid dupa ce a fost invinsa de Petra Kvitova (locul 4 WTA), scor 5-7, 3-6, la capatul unui meci ce a durat putin peste o ora si jumatate.

La cea mai buna performanta din cariera la un turneu din categoria Premier Mandatory, Irina Begu a avut un start foarte bun, insa pe masura ce timpul a trecut evolutia sa a fost in scadere.

Irina a facut un break in startul meciului, dar Kvitova a revenit rapid si a egalat la doi. Cele doua jucatoare au mers apoi cap la cap, pana cand Kvitova a facut break in ultimul game si a luat setul cu 7-5.

Sportiva noastra a cedat dupa pierderea primului set, iar Kvitova a fost mult mai consistenta in setul secund, pe care l-a dominat in intregime.

Daca in primul set Irina i-a pus numeroase probleme, de aceasta data Kvitova s-a folosit fara probleme de un break facut la inceput si si-a adjudecat calificarea in semifinale.

 Vineri, Kvitova o va intalni in semifinale pe Serena Williams, in timp ce Maria Sharapova se va duela pe Svetlana Kuznetsova.

Irina Begu ramane cu un cec in valoare de 100 de mii de dolari dupa evolutia de la Madrid si va face un salt de sase pozitii in clasamentul WTA, urmand ca de saptamana viitoare sa se afle pe locul 31.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …