Sunday , May 19 2024

Ion Lungu își cedează locul în tribună la meciul de mâine

 “Nu voi fi prezent la meci, din respect pentru cei care au stat 6-7 ore la acele cozi imense la bilete. Voi lasa locul meu unui pătimaș înfocat al fotbalului”, a explicat primarul Ion Lungu 

Lungu ion - 28 septembrie 2016

Ion Lungu a anunțat își cedează locul în tribună la meciul dintre Foresta și Steaua. Primarul municipiului Suceava spune că a luat această decizie în semn de respect pentru suporterii care au stat și 7 ore la coadă pentru a-și procura un bilet pentru meciul de mâine.

“M-a bucurat și m-a întristat în același timp când am văzut acele cozi imense. Ii respect pe acei oameni care au stat 6-7 ore la rând. Mulți mi s-au adresat să le fac rost de bilete, dar cu toată sinceritatea le spun că nu noi ne-am ocupat de acest lucru. Gestiunea biletelor a fost 100% în atribuțiile clubului. Nu voi fi prezent la meci, din respect pentru cei care au stat atâtea ore la coadă. Voi lasa locul meu unui pătimaș înfocat al fotbalului. Iubesc fotbalul, dar voi susține Foresta din fața televizorului”, a spus Lungu.

Edilul-șef al Sucevei crede că Foresta poate ataca promovarea la finalul actualului sezon. “Meciul cu Steaua are o miză deosebită pentru suceveni, dar cred că la fel de important este ce se va întâmpla în continuare cu echipa de fotbal. Eu îmi pun speranțe în continuare că putem ataca promovarea în prima ligă, iar ca primar voi face tot ce pot în acest sens. Incă de acum un an de zile am simțit acest lucru și am venit în Consiliul Local cu propunerea de a monta o nocturnă. Tot atunci spuneam că putem să îndrăznim la promovare. Faptul că în momentul de fața suntem pe un loc care asigura prezența în Liga I ne onorează și ne responsabilizează să gasim soluții pentru a finanța echipa de fotbal”, a adăugat Lungu.

Primăria și Consiliul Local Suceava a alocat suma de 50.000 de euro pentru organizarea meciului dintre Foresta și Steaua, pe stadionul Areni, în nocturnă. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

VIDEO. Box: Ucraineanul Oleksandr Usik l-a învins Tyson Fury și a unificat centurile la categoria grea

Oleksandr Usik l-a învins la puncte pe britanicul Tyson Fury, într-un meci care a avut …