Saturday , April 27 2024

Infrangeri pe linie pentru Cetatea

.

N echipa sucevean\ a pierdut meciul amical sus]inut pe terenul celor de CSM Pa[cani cu scorul de 2-5 n pu[tii preg\ti]i de Ovidiu Murariu au contat pe teren doar `n prima repriz\, `ncheiat\ de cele dou\ forma]ii la egalitate n golurile sucevenilor au fost marcate de Avr\mia [i Cre]u

Cetatea o ]ine din `nfr=ngere `n `nfr=ngere. Echipa preg\tit\ de Ovidiu Murariu a `nregistrat joi sear\ a patra sincop\ consecutiv\ `n meciurile de verificare disputate `n aceast\ var\, scor 2-5, pe terenul celor de la CSM Pa[cani, gruparea recent retrogradat\ din Liga a III-a.
Forma]ia sucevean\ a `nceput curajos meciul, reu[ind s\ deschid\ scorul prin Avr\mia [i s\-[i creeze alte patru ocazii clare de marca, prin care [i doua faze `n care balonul a `nt=lnit bara por]ii adverse. Gazdele au egalat `ns\ p=n\ la pauz\, iar `n repriza secund\ s-au distrat cu ap\rarea Cet\]ii, `nchiz=nd tabela la scorul de 5-2, cel de-al doilea gol al oaspe]ilor fiind semnat de Cre]u.
La finalul meciului, antrenorul Ovidiu Murariu a apreciat jocul f\cut de Cetatea `n prima repriz\ [i a subliniat c\ elevii s\i puteau intra cu un avantaj de patru goluri la pauza dac\ se concentrau la finalizare. “A fost cea mai bun\ repriz\ de c=nd ne-am re`nfiin]at, dar cred c\ lipsa de experien]\ [i oboseala au f\cut s\ nu c=[tig\m la final. Daca eram pu]in mai pragmatici `n prima parte, puteam s\ avem 4-0 la pauz\ f\r\ nicio lips\ de modestie”, a spus Ovidiu Murariu.
Cetatea Suceava a evoluat `n urm\toarea formul\ de joc: Artenie – }ugui, Hu]anu, C. Ciurl\, Cozma – A. Ciurl\, Cara, Tomescu, Dragomir – Azaharioaei, Avr\mia. Au mai intrat: Bulaicon, Ignat, Cre]u [i Bejinariu.
~n ultimul test `nainte de startul campionatului Ligii a III-a, Cetatea Suceava va `nt=lni `n aceast\ diminea]\ forma]ia Cetatea T=rgu Neam], `ntr-un meci programat cu `ncepere de la orele 10.00, pe stadionul “Nada Florilor” din F\lticeni. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …