Monday , April 29 2024

Iata cum vrea Becali sa castige titlul cu Steaua

Patronul a dezvăluit la GSP TV că-i va cere antrenorului să nu folosească cei mai buni fotbalişti în meciurile din Europa, fiind interesat doar de cucerirea titlului.

Gigi Becali nu se dezminte. Finanţatorul roş-albaştrilor procedează cu Laurenţiu Reghecampf la fel cum a făcut şi cu alţi tehnicieni stelişti, adică îi dă ordine la televizor.

Ieri, a venit rîndul lui Reghe să afle în direct ce îşi doreşte patronul. În direct la GSP TV, Gigi Becali a anunţat că nu este interesat de partidele din Europa League. “Nu mă interesează partidele din Europa. Am învăţat ceva de la Paszkany, că el e băiat deştept, vreau să cîştigăm ce putem cîştiga, adică titlul! Păi, de ce să ne intereseze Europa League, o putem noi cuceri? Nu, deci sîntem interesaţi doar de campionat!”, a anunţat Becali.

Patronul din Ghencea a anunţat că îi va cere lui Reghecampf să nu folosească patru jucători în partidele europene. Aceştia sînt Tănase, Chipciu, Bourceanu şi Pinitilii.

“Aceştia nu vor juca decît cîte o repriză în Europa League sau nu vor intra deloc. Asta e strategia patronului, aşa o să-i dau eu ordin lui Reghecampf. Cei patru sînt baza echipei, ceilalţi mai pot să joace, mai ales fundaşii, că ei nu obosesc. Şi în atac avem soluţii. O să joace Bălan, Prepeliţă, Adi Popa, şi fundaşii de bandă îi vom roti, că avem de unde alege. Gata, să nu mai creadă adversarele că vom veni obosiţi după partidele din Europa League. Mă interesează titlul şi cu asta basta!”, a tunat Becali.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …