Saturday , May 11 2024

Hocheistii suceveni, ciuca batailor in turneul de la Brasov

N echipa local\ de hochei CSM Suceava a pierdut toate cele patru meciuri disputate sub T=mpa, `n primul turneu din cadrul Campionatului Na]ional de Juniori sub 14 ani

Hochei[tii echipei locale CSM Suceava au pierdut toate cele patru jocuri disputate la finele s\pt\m=nii trecute la Bra[ov, `n cadrul primului turneu al Campionatului Na]ional rezervat juniorilor sub 14 ani.
Aflat\ la primul contact cu ghea]a `n aceast\ toamn\, forma]ia preg\tit\ de Constantin Curelar [i C\t\lin Vasiliu, a cedat vineri cu scorurile de 5-11 `n fa]a celor de la Olimpia Ploiesti [i cu 2-9 `n disputa cu Steaua Rangers Bucure[ti.
S=mb\t\, echipa sucevean\ a fost surclasata de revela]ia turneului, Dinamo Chi[in\u cu scorul de 5-18, pentru ca, `n ultima zi, s\ piard\ `n fa]a gazdelor de SCM Bra[ov cu scorul de 1-6.
Cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Na]ional de Juniori sub 14 ani se va disputa în perioada 12-14 noiembrie la Bucure[ti. Hocheistii suceveni vor reveni pe teren propriu pe 3 decembrie, atunci când ar trebui s\ g\zduiasc\ turneul al III-lea. În eventualitatea în care patinoarul artificial din Suceava nu va fi deschis `ns\ pân\ la data 1 decembrie, întrecerea se va muta la Gala]i. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

VIDEO: Djokovic, lovit în cap cu o sticlă la finalul meciului la Roma, în timp ce semna autografe

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat vineri seară în turul trei la turneul Masters de …

One comment

  1. Li s-a cumparat patinuar artificial si tot se plang ca nu au conditii.O caruta de bani pe patinuarele artificiale din toata tara ,pai sa arate performanta.