Friday , April 26 2024

Gica Hagi, tepuit de fosta nevasta a lui Sabin Ilie

Leta Ilie, fosta soţie a fotbalistului Sabin Ilie, este acuzată că nu a achitat contravaloarea unui sejur la Hotelul Yaki din Mamaia, care îi aparţine lui Gică Hagi. Prejudiciul se ridică la suma de 6.500 de lei.

Cancan scrie că Leta Ilie are probleme mari cu banii, fiind dată în judecată de mai multe firme, care au de recuperat sute de milioane de lei pentru servicii sau produse de care a beneficiat societatea acesteia. Printre păgubiţi se află şi Hotelul Yaki din Mamaia, ai cărui consilieri juridici au acţionat-o în instanţă pe Leta Ilie, solicitând pretenţii care se ridică la valoarea de 6.500 de lei.

Acţiunea a fost depusă la Judecătoria Constanţa cu trei zile înainte ca Gică Hagi să împlinească 47 de ani şi are primul termen de judecată în aprilie. În vara anului 2011, Leta Ilie a petrecut o săptămână pe Litoral şi s-a cazat la hotelul de patru stele al lui Gică Hagi, unde a solicitat o cameră dublă, la un tarif de aproximativ 250 de euro pe zi. În preţ erau incluse micul dejun, accesul la piscină, jacuzzi, saună şi fitness. La finalul sejurului, Leta Ilie a plecat fără să plătească.

Pentru a evita un proces, dar şi un scandal, Marilena Hagi, soţia lui Gică Hagi, i-a cerut Letei Ilie să achite datoria. Leta Ilie i-ar fi promis că plăteşte, dar faptul că plângerea nu a fost retrasă înseamnă că fosta soţie a lui Sabin Ilie nu s-a ţinut de cuvânt.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …