Monday , April 29 2024

Fotbalist de la nationala, trimis la dezalcoolizare in SUA

CONFERINTA DE PRESA - MOGOSOAIA

Gabi Tamaş, protagonistul unor episoade bahice arhicunoscute in ultimii ani, s-ar afla în SUA, pentru a-şi trata depdendenţa de alcool, susţin oameni de fotbal, dar şi prieteni de pahar ai fotbalistului din naţionala României.

Problemele pe care Gabi Tamaş le are cu băutura i-au schimbat radical traseul carierei. În vară a”rupt” contractul cu englezii de la West Bromwich Albion, după ce la urechile britanicilor a ajuns povestea în care Tamaş, beat mort, a scandalizat un bloc întreg, a rupt uşa de la intrare în scară şi a agresat femeia de serviciu. CFR Cluj i-a întins o mână de ajutor, dar n-a profitat. A băut la un pas de comă în hotelul lui Mircea Sandu, din Bucureşti, beţie în urma căreia rapidistul Daniel Pancu s-a ales cu ochiul vânăt, pentru ca apoi să o “comită” şi la Cluj, la doar câteva zile după ce se mutase în Ardeal.

“Ori e alcoolic şi trebuie să se ducă la un centru de dezalcoolizare şi la un psihiatru sau un psiholog să-l liniştească, ori să se lase de fotbal”, spunea Mircea Sandu, preşedintele FRF.

Tamaş a decis să facă ceva să iasă din situaţia în care este. Părinţii, soţia şi fetiţa au avut, potrivit prietenilor săi, un rol uriaş în decizia pe care a luat-o de curând: internarea într-o clinică de dezalcoolizare, anunţă Click.

Potrivit unor apropiaţi, Tamaş s-ar afla în SUA, tocmai pentru a-şi trata depdendenţa de alcool.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …