Friday , April 26 2024

Foresta se pregătește să închidă campania de transferuri

Petre Grigoraș mai așteaptă un singur jucător sub comanda sa, este vorba de fundașul francez Savane Mamadou (foto). Ar fi a zecea achiziție făcută de Foresta în pauza de iarnă. “Important este ca jucătorii pe care îi aveam acum să fie sănătoși”, consideră Grigoraș. “Galben-verzii” au programat astăzi un meci amical pe terenul celor de la Ozana Târgu Neamț 

Foresta se pregătește să închidă cam­pania de achiziții din această iarnă odată cu transferul lui Savane Mamadou, un fundaș central în vârstă de 24 de ani, care a activat ultima oară în Franța, la divizionara a patra FC Man­tes. Francezul este așteptat să sosească în această săptămână la Suceava.

“În rest lotul este complet din punctul meu de vedere pentru cele 15 etape din returul campionatului. Important este ca jucătorii pe care îi aveam acum să fie sănătoși. Dacă vor fi sănătoși avem soluții pe toate posturile”, a afirmat antrenorul Petre Grigoraș.

Savane Mamadou ar fi al zecelea transfer efectuat de Foresta după portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț) și Haralambie Mociu (Ripensia Timișoara), fundașii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava), Adrian Neacșu (Sportul Snagov) și Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) și mij­locașii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuți), Florin Burghele (Universitatea Cluj), Bogdan Filip (FC Botoșani II), Diallo Flatie (Mali), ultimul fiind în așteptarea cărții verzi pentru a semna.

Foresta va disputa astăzi, de la ora 15.30, un meci amical pe terenul celor de la Ozana Târgu Neamț. Până la startul returului, “galben-verzii” vor mai juca împotriva formațiilor Ştiința Miroslava (22 și 29 februarie) și Ceahlăul Piatra Neamț (25 februarie). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …

No comments

  1. TUCHEAC CORNELIU FLORIN

    Nu,domnilor Foresta Suceava sa joace un meci de verificare cu Politehnica Iasi chiar la Iasi.