Monday , April 29 2024

FIERBE BANATUL: Poli Timisoara ar putea juca in Liga a IV-a

Marian Iancu a anunţat pe site-ul oficial al clubului din Banat că Poli Timişoara nu îşi va mai continua activitatea ca societate pe acţiuni, ci va redeveni asociaţie non-profit, caz în care, cel mai probabil, va fi obligată să joace în Liga a IV-a.

“Am hotărât că este bine ca fotbalul alb-violet şi anume clubul Politehnica Timişoara să revină la forma iniţială şi anume la asociaţia non-profit, continuatoarea istoriei şi a palmaresului începând cu anul 1991, împreună cu societatea pe acţiuni înfiinţată de aceasta în anul 2002, şi anume Fotbal Club Politehnica 2002 Timişoara”, se arată în comunicatul semnat de Marian Iancu.

Patronul clubului din Banat a mai precizat că Poli Timişoara îşi va continua activitatea la grupele de copii şi juniori, dar nu ştie în ce ligă va activa echipa de seniori.

“Începutul va fi greu, vom vedea din ce ligă vom porni, vom vedea cine se va alătura acestui brand. Cu certitudine, vom invita Universitatea Politehnică, părinte al clubului alb-violet. Vom transfera copiii, juniorii cât şi tinerii care vor asigura participarea în competiţii. Vom pune la dispoziţie logistica de care dispunem, iar cu răbdare, probabil, Poli va redeveni ceea ce a fost. Reactivarea ASFC Politehnica Timişoara şi a afiliaţilor ei, societăţi pe acţiuni, va face să renască simbolul original, încărcat de istoria nealtoită a celor 90 de ani de când s-a născut”, a mai spus Marian Iancu.

După 22 de etape, Poli Timişoara ocupă locul doi, promovabil, în Seria a II-a din Liga a II-a, cu 46 de puncte, la patru puncte de liderul Gloria Bistriţa şi la nouă faţă de ocupanta locului trei, UTA Arad.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …