Thursday , September 29 2022
Breaking News

Arbitru bătut pe stadionul din Gura Humorului

Centralul rădăuțean Adrian Savu (foto) a fost luat la palme şi pumni de jucătorii şi antrenorul echipei CS Gura Humorului, în minutul 58 al meciului de ieri cu Somuz Fălticeni, la scorul de 1-3. Arbitrii şi observatorul au părăsit terenul de joc sub protecția jandarmilorLiga4 - Adrian Savu

Scene de violență pe stadionul din Gura Humorului, acolo unde arbitrul meciului de ieri dintre CS Gura Humorului şi Somuz Fălticeni, rădăuțeanul Adrian Savu, a fost agresat fizic de către jucătorii şi antrenorul echipei gazdă. Tot pocinogul s-a petrecut în minutul 58, la scorul de 3-1, în favoarea lide­rului campionatului județean, când, după un fault acordat de Adrian Savu, portarul humorean Petru Negrea l-a luat la palme pe central. A fost copiat imediat de jucătorii de câmp Pătraşcu şi Andronic, totul culminând cu momentul în care chiar antrenorul celor de la CS Gura Humorului, Robert Molocea, l-a lovit cu pumnii pe arbitru. Cei trei cavaleri ai fluierului şi observatorul au părăsit terenul din Gura Humorului sub escorta jandarmeriei.

Pe celelalte stadioane din județ, echipele şi-au văzut de fotbal. Progresul Frătăuții Vechi a rămas la egalitate de puncte cu liderul, după ce a trecut pe teren propriu, de FC Pojorâta, cu scorul de 1-0, prin golul lui M. Dascălu, în vreme ce Viitorul Liteni şi-a păstrat locul pe podium, după ce a câştigat acasă, în fața celor de la Siretul Dolhasca, tot cu 1-0, printr-un gol marcat pe final de joc de către Bijec.

Cutaş le-a băgat trei puncte în cont celor de la Juniorul Suceava, 1-0, pe terenul din Ițcani, în fața Victoriei Vatra Moldoviței, în timp ce Somuz Fălticeni a câştigat la LPS, în fața Forestei II, prin reuşitele lui Vasiliu (2) şi Homneac.

Scorul rundei a XVI-a a fost realizat de Moldova Drăguşeni, învingătoare acasă, în fața Cajvanei, cu 5-1, prin golurile lui Cozar (2), Păcurari, Fomin şi O. Dascălu.

Rezultatele etapei a XVI-a:cl liga 4

Foresta II Suceava – Somuzul Preuteşti 1-3

Moldova Drăguşeni – Stejarul Cajvana 5-1

Zimbrul Siret – Recolta Fântânele 3-0

Juniorul Suceava – Victoria Vatra Moldoviței 1-0

Viitorul Liteni – Siretul Dolhasca 1-0

CS Gura Humorului – Somuz Fălticeni 1-3 (întrerupt)

Progresul Frătăuții Vechi – FC Pojorâta 1-0

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …

2 comments

  1. Nu e ok ce s-a intamplat pe un teren de fotbal. Problema e si a celor de la judet care deleaga arbitrii> Nu e posibil sa delegi un asemenea arbitru care a mai avut probleme de acest gen. De ce oare tocmai acest arbitru a avut probleme si la G. Humorului ? A vazut cineva cand acest arbitru a lovit cu cotul in gura un jucator de la gazde? A auzit cineva cand acelasi arbitru a injurat jucatorii echipei gazde si pe antrenor ? Sa lasi fault si sa dai golul egalarii dupa aceasta faza din ofsaid, sa nu dai fault la portar si sa iasa inca un gol si multe alte faze in favoarea oaspetilor e cam mult….Daca vrei sa-i ajuti pe oaspeti, o poti face si altfel… Trebuie doar sa te ajute si capul…Fiecare primeste ce cauta….totul e regretabil !

  2. Robert e antrenor de fotbal sau de box ? Halal exemplu pentru cei tineri