Thursday , May 16 2024

FC Pojorâta, prima înfrângere pe teren propriu în Liga a III-a

clasament liga3 pojo-1

Echipa suceveană a pierdut cu scorul de 0-2, meciul disputat sâmbătă, în faţa propiilor suporteri, împotriva formaţiei Stiinţa Miroslava, în epilogul etapei a V-a din seria întâi a Ligii a III-a. Ieşenii şi-au asigurat victoria prin golurile marcate de Tăcuţaru (‘2) şi Petrea (‘72) u gazdele au ratat un penalty în minutul 24, prin Nemeş

FC Pojorâta a suferit prima pe teren propriu de la debutul în Liga a III-a, după ce a pierdut sâmbătă, cu scorul de 0-2, în faţa celor de la Stiinţa Miroslava, în epilogul etapei a V-a din cadrul sezonului regulat.
Formaţia antrenată de Dănuţ Mândrilă a plecat practic din start cu un dezavantaj de un gol, ieşenii deschizând scorul pe stadionul din Pojorâta încă din minutul 2, când Tăcuţaru a înscris cu capul după o centrare trimisă de pe partea stângă de Paul Tincu. Susţinuţi de aproximativ 500 de spectatori, bucovinenii au încercat să reacţioneze repede, dar Nemeş a tras peste transversală dintr-o poziţie excelentă, iar mai apoi Avram i-a închis perfect unghiul lui Beleca la o ezitarea a propriei defensive. FC Pojorâta avut cea mai mare ocazie de a restabili egalitatea la jumătatea primei reprize, când Beleca a fost faul-tat în careu, centralul Teodora Albon a indicat penalty, dar Nemeş a executat slab pe centrul porţii şi Avram a respins cu piciorul. Pe contre, Miroslava îşi putea dubla avantajul, dar lobul lui Petrea a fost scos de pe linia porţii de un fundaş sucevean, iar mai apoi Axinte a respins acrobatic la o minge trimisă cu capul de acelaşi Tăcuţaru.
Repriza secundă a fost dominată terito-rial de gazde, dar în ciuda schimbărilor cu caracter ofensiv, trupei antrenate de Dănuţ Mândrilă i-a lipsit mintea limpede la finalizare. Mai mult, contrar cursului jocului, Petrea a dat lovitura pe contraatac, dublând avantajul ieşenilor în minutul 72. Stiinţa Miroslava s-a impus în final cu scorul de 2-0 şi urcă pentru prima oară în istoria clubului pe primul loc în clasamentul Ligii a III-a, în timp ce FC Pojorâta râmâne pe ultima treaptă a podiumului.
FC Pojorâta: Axinte – Tivodari, Prundean, Neagoe, Fortună, Cherariu, Ioniţă, Botezatu, Nemeş, Lazăr, Beleca. Antrenor: Dănuţ Mândrilă. După pauză au mai intrat: Iftimie, Stroia, Dodan şi Donose.
Rezultatele etapei a V-a:
FCM Dorohoi – Kosarom Paşcani 0-0; CSM Moineşti – Ceahlăul II Piatra Neamţ 2-1; Aerostar Bacău – Petrotub Roman 0-3; Sporting Suceava – Bucovina Rădăuţi 4-3; FC Pojorâta – Stiinţa Miroslava 0-2; Cetatea Târgu Neamţ a stat în această rundă. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Serena Williams va prezenta premiile ESPY de performanță în sport

Serena Williams va fi prezentatoarea ediţiei din 2024 a premiilor ESPY, în luna iulie, a …