Monday , April 29 2024

Exemplu de modestie. David Popovici, surprins mâncând în stația de autobuz

Deși succesul din ultimii ani l-a făcut faimos în întreaga lume, înotătorul David Popovici este unul dintre oamenii care dau exemplu de modestie, de tânăr cu picioarele pe pământ.

Campionul de natație duce o viață normală ca praspăt student la Psihologie, în București, împărțindu-și timpul între facultate și antrenamentele de înot și merge cu bicicleta sau cu autobuzul ori metroul. El a fost surprins mâncând în timp ce aștepta un autobuz într-o stație, iar imaginea cu acesta s-a viralizat.

“L-am întâlnit într-o staţie de autobuz, la masa de prânz. Îl privesc cu multă admiraţie pe tânărul acesta formidabil. Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil şi cu picioarele pe pământ. E un exemplu nu doar pentru generaţia sa, ci pentru întreaga societate. Să nu te opreşti, David Popovici.

Ps. Ca orice fan emoţionat, l-am salutat şi eu timid cu mâna. Sigur, eu şi mai toţi trecătorii”, a scris jurnalistul Claudiu Pândaru pe contul de Facebook.

David Popovici a început în această toamnă cursurile la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București.

 

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …

One comment

  1. Na ca m-am linistit acum ca este exemplu de modestie. Pentru un moment am crezut ca e exemplu de om care isi trateaza foamea cu produse alimentare.