Saturday , April 27 2024

După Nike şi Tag Heuer, si Porsche suspenda colaborarea cu Sharapova

sharapova porsche

După Nike şi Tag Heuer a venit şi rândul celor de la Porsche să anunţe că a suspendat colaborarea cu Maria Şarapova. “Regretăm ştirile despre Maria Şarapova. Până la viitoare detalii, am decis să suspendăm activităţile planificate (n.r. cu jucătoarea)”, a precizat Porsche într-un comunicat.

Maria Şarapova a devenit ambasador pentru Porsche în Aprile 2013, înţelegerea semnată fiind pe 3 ani.

Maria Şarapova a început să piardă contractele de sponsorizare unul după altul, după ce a fost depistată la un test antidoping în tipul turneului de Grand Slam de la Australian Open. După ce Nike a întrerupt un contract în valoare de 70 de milioane de dolari, a venit rândul celor de la Tag Heuer să anunţe că întrerupe colaborarea cu fostul lider WTA.

Ceasornicarul elveţian a avut un contract semnat cu Maria Şarapova până la sfârşitul anului 2015, iar în această perioadă cele două părţi se aflau în negocieri avansate pentru parafarea unei noi înţelegeri. “Am avut discuţii pentru a extinde colaborarea. Având în vedere situaţia actuală, brandul elveţian a suspendat toate negocierile, iar contractul nu va fi reînnoit”, a fost comunicatul venit din partea companiei Tag Heuer.

Maria Şarapova mai are un contract pe 5 ani cu Evian şi altul pe 3 ani semnat cu Porsche.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …