Monday , April 29 2024

Dinamovistul Andrei Mărgăritescu, reţinut 24 de ore pentru tăinuire

Mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu a fost reţinut, marţi seară, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, fiind acuzat de tăinuire în dosarul privind furtul unor maşini de lux, în care au mai fost reţinute alte şase persoane.

Procurorii Parchetului Capitalei au început urmărirea penală pentru tăinuire şi pe numele lui Cristi Munteanu, în cazul acestuia fiind luată măsura interdicţiei de a părăsi localitatea.

În acest dosar, urmărirea penală a fost începută pe numele a nouă persoane, pentru înşelăciune, fals în declaraţii, instigare la fals intelectual şi tăinuire.

Şapte dintre cele nouă persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, între acestea aflându-se şi Andrei Mărgăritescu. Alte două persoane, între care şi Cristian Munteanu, sunt cercetate în libertate, cu interdicţie de a părăsi localitatea.

Parchetul Capitalei cere Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru o lună a lui Mărgăritescu şi a celorlalte şase persoane reţinute în acest caz.

Mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar Cristian Munteanu, alături de alte persoane, au fost audiaţi la Serviciul Furturi Auto în legătură cu folosirea unui autoturism de lux care figurează furat.

Unsprezece persoane au fost duse la audieri , marţi dimineaţă, la Serviciul Furturi Auto din Poliţia Capitalei, în urma a opt percheziţii vizând destructurarea unei reţele specializate în furturi de maşini de lux.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …