Monday , April 29 2024

Dialog incendiar: Mutu, afaceri cu interlopi

Jucatorul Fiorentinei a fost inregistrat de SRI in dosarul interlopului constantean Nuredin Beinuri.

La o luna dupa ce a fost depistat cu sibutramina, Mutu a fost inregistrat in timpul unei discutii telefonice cu interlopul arestat pentru fapte de violenta. Nuredin Beinur se ocupa de afacerea cu bijuterii a sotieifotbalistului,  Consuelo!

Stenograma discutiei telefonice dintre Mutu si Beinuri, publicata de Adevarul:

N.B.: Ce dracu’, ma? A… te astept, ma, poate dam o fuga in Turcia ca vor sa faca unii un reportaj cu tine in Turcia si-ti plateste toate astea, bilet de avion, cutare, tot, tot, tot.
A.M.: Imi da si cascaval?
N.B.: Pai, o sa-ti dea si cascaval daca e! Da, ma, dar eu m-am gandit la alte variante! Ca eu am niste miliardari acolo si sa-ti dea niste case pe acolo, ca chipurile stai intr-o zona… unii care fac o zona rezidentiala, ai inteles? Si iti dau cadou, ce p… mea! Si uite, domne, sta Mutu aicea si a zis „Bai, daca vreti sa vindeti case, ii dati lu’ asta cadou si vindeti mai repede!”
A.M.: Ihi.
N.B.: Pai da. De-aia, poate dam o fuga saptamana viitoare, cand vii. Si ti-am gasit si combinatie pentru Consuelo cu aurul.
A.M.: Da?
N.B.: Cu briliantele si cu astea aici. Cu prietenii mei aici. A zis „cum, am, alea le fac eu!” Ce, i-am aratat eu un model „Ce, ma, le fac pe astea cum vrei tu si cand vrei tu!” Ai inteles?

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …