Monday , April 29 2024

Decizie ULUITOARE a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan, care a demisionat săptămâna trecută din funcţia de preşedinte executiv al lui “U”, se va transforma în acţionar majoritar al clubului pe care se pregăteşte să-l mute la Buzău, la 450 de kilometri de Cluj-Napoca.

“U” Cluj a câştigat meciul cu Ceahlăul, din etapa a 11-a, scor 1-0, dar veştile pentru fanii “şepcilor roşii” sunt mai proaste ca niciodată: Universitatea se va muta la Buzău în cel mai scurt timp, iar clubul va fi preluat de către Anamaria Prodan, cea care îşi dăduse demisia din funcţia de director executiv în urmă cu numai o săptămână, scrie Ziua de Cluj.

“U” se pregăteşte să lase Cluj-Napoca în urmă şi să se mute la Buzău, acolo unde, conform declaraţiilor Anamariei Prodan, echipa va beneficia de gratuităţi pe bandă rulantă. ”

“Nu există nici chirie pentru stadion şi nici nu plătim utilităţi. Protocolul e semnat, urmează doar să omologăm arena. În Cluj nu ne ajută nimeni nici cu un pahar cu apă, aici am găsit o deschidere extraordinară din partea tuturor. Tot oraşul ne susţine, o să vedeţi că vom avea mult mai mulţi oameni la stadion”, declara Anamaria Prodan în urmă cu o lună, atunci când a fost pusă pentru prima dată pe tapet problema mutării echipei. Atunci, fanii au organizat proteste de stradă şi situaţia s-a remediat. De această dată, şansele ca mutarea să se realizeze sunt foarte mari.

Conform unor apropiaţi ai lui Ioan Mărginean, până cel târziu săptămâna viitoare se vor semna actele aferente tranzacţiei pachetului majoritar de acţiuni către Anamaria Prodan. În acest moment, cel poreclit “Limoniu” deţine 98 la sută din club, pachet preluat în luna iunie de la Florian Walter. Tranzacţia se va face fără ca Mărginean să încaseze vreo sumă de bani, însă Anamaria Prodan urmează să achite anumite procente din viitoarele transferuri.

Pe de altă parte, surse din piaţă vorbesc de faptul că pe biroul lui Ioan Mărginean ar exista două scrisori de intenţie din partea unor investitori care aşteaptă un răspuns. În urmă cu o săptămână, în momentul în care şi-a anunţat demisia, Anamaria Prodan spunea că pachetul majoritar se va vinde pe suma simbolică de un euro.

“Să-i văd acum pe investitori, să-l văd pe Boc, echipa e gratis, costă un euro, simbolic! Credeţi că o va prelua cineva? Vă spun eu, nu o va prelua nimeni. Există pericolul să se desfinţeze”, anunţa Anamaria Prodan.

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …