Monday , March 4 2024

Flutur: Vatra Dornei a prins viață, răsunând de colinde în ajunul Zilei Naționale a României. Hai în Bucovina!

Grupuri de colindători aduse de Centrul Cultural Bucovina au colindat joi, 30 noiembrie, la Vatra Dornei, în Cazinoul proaspăt redeschis, pe scena din fața Cazinoului, dar și la Catedrala „Sfânta Treime”. A fost ”o zi plină, așa cum am programat”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, care a mai spus că Vatra Dornei a prins viață, răsunând de colinde în ajunul Zilei Naționale a României.

 

”Foarte mulți turiști sunt în momentul de față în stațiunea Vatra Dornei. Deși a fost destul de frig astăzi, mulți turiști, dar și mulți localnici au ieșit la plimbare, au vizitat Târgul de Crăciun și au vizitat Cazinoul Băilor, cu expoziția cu istoria Bucovinei.
Ne dorim pe viitor că acest Palat al Dornelor, sau palatul de cură, cum se numea în trecut, să fie o zonă de recreere, o zonă de încărcare emoțională, o zona de spiritualitate românească, iar acesta clădire a cazinoului să își atingă scopul pentru care a fost construit din jertfa dornenilor. Dorim ca vizitatorii, turiștii din stațiune să petreacă momente plăcute, să asiste la diverse spectacole și acțiuni de petrecere plăcută a timpului liber. Astfel, cine vrea sa călătorească într-un trecut curat, boem și cu multe surprize, să vină la Vatra Dornei. Sunt convins că între stațiunile turistice din Bucovina se va naște o competiție, iar eu personal îmi doresc ca în urma acesteia să câștige turistul”, a mai declarat președintele CJ Suceava.

 

În ajunul Zilei Naționale, Gheorghe Flutur a ținut să le ureze tuturor românilor „La Mulți Ani!” și să le adreseze îndemnul deja cunoscut „Hai în Bucovina!”. (O.S.)

Vezi si

Angelica Fădor: Congresul PPE, găzduit de PNL la București, cel mai important eveniment politic european înaintea alegerilor europarlamentare

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a apreciat, duminică, importanța și impactul decisiv al viitorului …

2 comments

  1. Ati incaltat copii cu botosei de unica folosinta albastrii sa nu va strice pardoseala si oficialilor nu le-a dat nimeni nimic pentru copite?
    Pai se poate?

  2. Da de ce e scena “in fata” cazinoului? Mujicii nu au voie inauntru?