Friday , April 26 2024

Dan Petrescu a ajuns pe mana medicilor dupa un meci al echipei sale, Dinamo Moscova

dan petrescu antrenorul echipei Dinamo Moscova

Dan Petrescu a cedat nervos după meciul cu Alania Vladikavkaz, 0-1, avînd nevoie de intervenţia medicilor pentru a-şi reveni.

Tehnicianul lui Dinamo Moscova n-a mai putut ajunge la conferinţa de presă, în locul său fiind trimis “secundul” Emil Caras. Dan Petrescu a ajuns pe m-na doctorilor din cauza unui puseu de tensiune, anunţă ziare.com.

Moscova, antrenată de Dan Petrescu, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Alania Vladikavkaz, ocupanta ultimului loc în clasament şi retrogradată matematic, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Rusiei. Unicul gol a fost marcat de Priskin, în minutul 71.

După minutul 80, jocul a fost întrerupt aproximativ 7 minute, din cauza unei bătăi generale între jucători. Ca urmare a incidentelor, arbitrul partidei a eliminat câte doi fotbalişti de la fiecare echipă: pe Danilo Neco şi Chanturia de la gazde şi pe Dzsudzsak şi Kokorin de la Dinamo Moscova. Moscova ocupă locul 6 în clasamentul campionatului rus, cu 47 de puncte.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …