Friday , April 26 2024

Cupa “Activ Tișăuți” a ajuns la faza eliminatorie a competiției

12 echipe au mai rămas în lupta pentru trofeu. Ediția din acest an se dispută în scopuri caritabile, banii strânși de organizatori urmând să fie donați unui copil de 4 ani, diagnosticat cu leucemie

Cupa “Activ Tișăuți” la minifotbal își va desemna la sfârșitul acestei săptămâni câștigătoarea ediției a VII-a.

Astfel, în urma meciurilor din grupe, disputate pe terenul Centrului de Agrement Sportiv din Tisăuți, în faza eliminatorie a competiției au ajuns zece formații: Juventus Costișa, Şoimii Ipotești, Bucovina Dărmănești, Foresta Fălticeni, Casa Grup Suceava, Los Blancos Suceava, Bucovina Vicov, Rai Caffe Suceava, Activ Tișăuți, EcoOptic Suceava. Acestora li se adaugă Mihu Acoperișuri Suceava și Ayan Verești, calificate direct din postura de finaliste a ediției precedente.

Faza eliminatorie a competiției va debuta sâmbătă dimineață, după următorul program:

ora 10.00: Bucovina Vicov – Şoimii Ipotești

ora 10.30: Casa Grup Suceava – Ayan Verești

ora 11.00: Activ Tișăuți – Foresta Fălticeni

ora 11.30: Bucovina Dărmănești – Rai Caffe Suceava

ora 12.00: Juventus Costișa – EcoOptic Suceava

ora 12.30: Mihu Acoperișuri Suceava – Los Blancos Suceava

Turneul din acest an se dispută în scopuri caritabile, banii strânși de organizatori urmând să fie donați familiei lui Sebastian Agape, un copil din comuna Preutești, care, la numai patru ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică – deficit imun acut.

Pentru a avea o șansă să se facă bine, Sebastian are nevoie de 50.000 de euro, necesari pentru a putea continua tratamentul medical la o clinică de specialitate din Italia.

Primele șase ediții ale Cupei „Activ Tișăuți” au fost câștigate de formațiile Linda Ecotil Suceava (2015), Craftools Suceava (2016), Ayan Verești (2017), Rai Caffe Suceava (2018 și 2019) și Mihu Acoperișuri Suceava (2020). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …