Friday , April 26 2024

CSU Suceava a pierdut fără drept de apel meciul cu HC Buzău

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a cedat ieri, în fața buzoienilor, cu scorul de 24-30 (11-19), într-un meci din cadrul etapei a VII-a a Ligii Naționale la handbal masculin 

CSU Suceava a pierdut fără drept de apel, scor 24-30, meciul disputat ieri, la Sfântu Gheorghe, în fața celor de la HC Buzău, în cadrul etapei a VII-a din Liga Națională la handbal masculin.

Cele două formații au mers umăr la umăr în primele zece minute de joc, la finalul cărora, tabela de marcaj a sălii Sepsi Arena arată egalitate, scor 5-5.

Pe fondul reușitelor lui Dumitrana, care a înscris 12 goluri din 12 aruncări la poartă, buzoienii s-au desprins decisiv pe finalul primei reprize, întrând la pauză cu un avantaj consistent: 19-11.

Diferența maximă dintre cele două combatante, de zece goluri, s-a înregistrat în ­mi­nutul 40, când francezul Renaud rotunjea scorul la 25-15.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a mai redus din diferență în ultimele minute, marcând ultimele trei goluri ale întâlnirii pentru scorul final de 30-24 în favoarea celor de la HC Buzău.

CSU Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Kobzii (4 goluri), Mihalcea (3), ­Fodo­rean (3), Loic (3), Olariu (3), Furak (2), Nalbantoglu (2), Oancea (2), Dascălu (2), Tofănel, Câmpan șI Manjic.

CSU Suceava ar trebui să joace sâmbătă și duminică cu CSM Botoșani și CSM Bacău, doar că cele două adversare ale universitarilor nu s-au prezentat până acum la turneul de la Sfântu Gheorghe din cauza cazurilor de COVID-19 pe care le au în lot.

Conform regulamentului, formația suceveană ar urma să câștige ambele jocuri cu scorul de 10-0. (Dănuț CHIDOVEŢ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …