Friday , April 26 2024

CSU II din Suceava a urcat pe primul loc în Seria A

Echipa secundă a universitarilor a bifat a patra victorie consecutivă în Divizia A la handbal masculin: 46-35 cu CSM II Bacău

CSU II din Suceava a urcat pe primul loc în Seria A a Diviziei A la handbal masculin, după ce s-a impus, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM II Bacău, cu scorul de 46-35 (24-13).

În lipsa antrenorului Vasile Boca, aflat împreună cu alți nouă “universitari” la echipa națională de tineret a României, gazdele au fost conduse de pe margine de Bogdan Şoldănescu. Acesta a mizat în meciul contra băcăuanilor pe următorii jucători: Sîrghie, Leonte – I. Roșu (10 goluri), Dascălu (9), Moldoveanu (5), Bruj (5), Focșăneanu (5), Lupu (4), Vizitiu (3), Lesniuc (3), Szasz (2) și Gavriloaia.

În cadrul etapei a V-a în Seria A s-au mai înregistrat următoarele rezultate: CSM II Focșani – Politehnica Iași 27-29 și CSM II Vaslui – CSU Galați 30-37. HC Pietricica Neamț a stat.

Runda viitoare programează duminică, în Copou, derbyul primelor două clasate: Politehnica Iași – CSU II din Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …