Saturday , December 3 2022

CSU II din Suceava a urcat pe primul loc în Seria A

Echipa secundă a universitarilor a bifat a patra victorie consecutivă în Divizia A la handbal masculin: 46-35 cu CSM II Bacău

CSU II din Suceava a urcat pe primul loc în Seria A a Diviziei A la handbal masculin, după ce s-a impus, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM II Bacău, cu scorul de 46-35 (24-13).

În lipsa antrenorului Vasile Boca, aflat împreună cu alți nouă “universitari” la echipa națională de tineret a României, gazdele au fost conduse de pe margine de Bogdan Şoldănescu. Acesta a mizat în meciul contra băcăuanilor pe următorii jucători: Sîrghie, Leonte – I. Roșu (10 goluri), Dascălu (9), Moldoveanu (5), Bruj (5), Focșăneanu (5), Lupu (4), Vizitiu (3), Lesniuc (3), Szasz (2) și Gavriloaia.

În cadrul etapei a V-a în Seria A s-au mai înregistrat următoarele rezultate: CSM II Focșani – Politehnica Iași 27-29 și CSM II Vaslui – CSU Galați 30-37. HC Pietricica Neamț a stat.

Runda viitoare programează duminică, în Copou, derbyul primelor două clasate: Politehnica Iași – CSU II din Suceava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Echipele calificate și programul optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022

Coreea de Sud și Elveția au completat vineri seara ultimele două locuri vacante în optimile …